Jak przenieść pliki kalibracyjne? (SVII)

Kalibratory, procedura kalibracji, warunki miejsca pracy, baza profili monitorów.
wocek
Posty: 216
Rejestracja: 14 lis 2020, o 13:54

Jak przenieść pliki kalibracyjne? (SVII)

3 paź 2021, o 17:46

Czy istnieje możliwość, żeby przenieść kalibrację przy zmianie komputera, a pozostaniu przy tym samym monitorze? (chodzi o to, żeby nie musieć jej powtarzać)
Awatar użytkownika
Czornyj
Kontakt:
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3876
Rejestracja: 16 lis 2009, o 14:38

Re: Jak przenieść pliki kalibracyjne? (SVII)

3 paź 2021, o 18:04

wystarczy przenieść pliki .mcs
wocek
Posty: 216
Rejestracja: 14 lis 2020, o 13:54

Re: Jak przenieść pliki kalibracyjne? (SVII)

3 paź 2021, o 18:07

A gdzie one są?
wocek
Posty: 216
Rejestracja: 14 lis 2020, o 13:54

Re: Jak przenieść pliki kalibracyjne? (SVII)

3 paź 2021, o 18:09

Nieważne, już znalazłem. Dzięki za pomoc.

Wróć do „Kalibracja monitorów”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Zaloguj się · Zarejestruj się

Informacje

Jest 4 użytkowników online :: 3 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość
Zarejestrowani użytkownicy: 2marekm, Bing [Bot], Google [Bot]
Najwięcej użytkowników (17) było online 18 lis 2018, o 19:33
Liczba postów: 63412
Liczba tematów: 3824
Liczba użytkowników: 3754
Ostatnio zarejestrowany użytkownik: chudyabc
Nikt dzisiaj nie obchodzi urodzin

Wybór stylu