IrfanView 4.42 (64-bit) - brak opcji CM ?

Wszystko na temat oprogramowania graficznego.
paveu
Lokalizacja: Kraków
Posty: 17
Rejestracja: 21 gru 2013, o 14:12

IrfanView 4.42 (64-bit) - brak opcji CM ?

26 lis 2016, o 11:20

Nie wiem czy dopadła mnie pomroczność jasna, ale za pierona nie mogę znaleźć w najnowszym Irfanie tj. 4.42, opcji CM gdzie można zapiąć profil monitora. Ktoś z Was wie ?
Awatar użytkownika
NocnyJastrzab
Lokalizacja: Kraków
Posty: 1662
Rejestracja: 3 lut 2013, o 14:49

Re: IrfanView 4.42 (64-bit) - brak opcji CM ?

26 lis 2016, o 12:30

Trochę dziwne, że nie ma. A koniecznie musisz mieć najnowszy? Na 4.40 jest na pewno OK.
Dominik Nowak, tel. 506212501 [Kraków / Nowa Huta]
www.dominiknowak.pl - Fotografia Ślubna, Kalibracja monitorów
www.fotoplus.pl - Specjalistyczny Sklep Foto-Video
paveu
Lokalizacja: Kraków
Posty: 17
Rejestracja: 21 gru 2013, o 14:12

Re: IrfanView 4.42 (64-bit) - brak opcji CM ?

26 lis 2016, o 13:25

NocnyJastrzab pisze:Trochę dziwne, że nie ma. A koniecznie musisz mieć najnowszy? Na 4.40 jest na pewno OK.
Jednak to moja ślepota :) Jest taka opcja. Temat do zamknięcia.

Wróć do „Oprogramowanie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Zaloguj się · Zarejestruj się

Informacje

Jest 4 użytkowników online :: 3 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot]
Najwięcej użytkowników (12) było online 3 kwie 2017, o 17:29
Liczba postów: 39015
Liczba tematów: 2514
Liczba użytkowników: 2726
Ostatnio zarejestrowany użytkownik: kanarek
Nikt dzisiaj nie obchodzi urodzin

Wybór stylu