To albo doświetlić pokój albo kupić monitor za 5000.Nikos pisze:No właśnie w tym tkwi problem bo mam słabo oświetlony pokój.
Chyba żyrandol z 12-ma żarówkami wyjdzie taniej.
To albo doświetlić pokój albo kupić monitor za 5000.Nikos pisze:No właśnie w tym tkwi problem bo mam słabo oświetlony pokój.
Taaa, może w jakimś starym kościele wala się niepotrzebny. Dorzucę kadzidłoWystarczy zwykły kandelabr.
Licencja na ColorNavigatora w przypadku EIZO CS jest płatna. To nie jest "programik", tylko poważny, profesjonalnej klasy system kalibracji i nadzoru.Nikos pisze:mam rozumieć że nie dostanę tego programiku z tym monitorem?
Ustawić tak, skalibrować nie.Nikos pisze:a ręcznie da się ustawić?
Po prostu niewykorzystany potencjał.Nikos pisze:Czy warto używać tego monitora bez kalibracji, czy to będą pieniądze wyrzucone w błoto.
Absolutnie nie. CS230 jest dużo lepszy od EV i warto do niego dołożyć. Dodatkowo ma sprzętową kalibrację, którą w przyszłości, w razie potrzeby będzie Pan mógł uruchomić.Nikos pisze:mam rozumieć lepiej kupić monitor tańszy jak nie będę w stanie wykorzystać tego potencjału monitora?
Wróć do „Projektowanie CAD, środowiska CAM”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości